Πέμπτη, 13 Νοεμβρίου 2008

Ρατσιστικά σχόλια από τον Jeremy για την Ελλάδα!


(ΣΤΟ VIDEO ΛΕΕΙ ΕΠΕΙΣΗΣ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ GAY ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΧΟΡΟΙ ΓΙΝΟΝΤΕ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΠΙΑΝΟΝΤΕ ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ..ΑΚΟΜΑ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΦΟΥΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΦΟΡΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΝΤΟΦΛΕΣ ΜΕ ΤΟΥΦΕΣ ...ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ...)


O δημοσιογράφος της εκπομπής "Τop Gear" με θέμα τα αυτοκίνητα, και αρθρογράφος της εφημερίδας, Τζέρεμι Κλάρκσον, στο πρόσφατο άρθρο του έκανε ρατσιστικά σχόλια για την Ελλάδα και τους Έλληνες.
Ο δημοσιογράφος, αναφερόμενος στη χώρα μας, την περιέγραψε ως "τουαλέτα". Δεν σταμάτησε όμως εκεί. Σχολιάζοντας ο κ. Κλάρκσον την πρόσφατη διαφημιστική καμπάνια του γραφείου τού υπουργείου Τουρισμού στο Λονδίνο, έγραψε ότι "το κορίτσι της διαφήμισης δεν μοιάζει καθόλου με Ελληνίδα. Δεν είχε για παράδειγμα μουστάκι".

Άμεση ήταν η αντίδραση της ελληνικής κοινότητας στη Μεγάλη Βρετανία. Με μία επιστολή, ο κ. Τζον Καπώνης, ο Έλληνας συντάκτης της ειδησεογραφικής ιστοσελίδας "London daily Νews", κάνει γνωστή την πρόθεσή του να προσφύγει στην Επιτροπή Παραπόνων για Θέματα Τύπου και να καταγγείλει την εφημερίδα "Τhe Sun" για δημοσίευση παραπλανητικών πληροφοριών.

"Το ίδιο το έντυπο θα πρέπει πρώτα απ΄ όλα να ξεχωρίσει τη διαφορά μεταξύ σχολίου, αυθαίρετης εικασίας και γεγονότος", λέει ο κ. Τζον Καπώνης. "Εάν ένα τέτοιο σχόλιο γινόταν για τους μουσουλμάνους ή τους Αφρικανούς, τότε η απόλυση του κ. Κλάρκσον από την εφημερίδα θα ήταν άμεση. Μέχρι τώρα πάντως καμία επανόρθωση δεν έχει γίνει από τους υπεύθυνους του εντύπου".

Η πλειονότητα ωστόσο κάνει λόγο για έντονη ρατσιστική διάθεση του δημοσιογράφου απέναντι στην Ελλάδα. Δεν είναι πάντως η πρώτη φορά που ο Βρετανός δημοσιογράφος προκαλεί με τις δηλώσεις του. Πρόσφατα, δεν δίστασε να αποκαλέσει τους οδηγούς φορτηγών στην Αγγλία "πόρνες δολοφόνους", που λίγο έλειψε να του στοιχίσει την τηλεοπτική του καριέρα στο ΒΒC.


ΕΔΩ ΑΚΟΥΛΟΥΘΕΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΓΙΑΟΥΡΤΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΛ..ΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ!!ΧΑΧΑ!!

1 σχόλιο:

Σκορπινα είπε...

Συχγίστηκα!@
ουφ!

θα με κάνεις εθνικίστρια εσύθ έτσι όπως το πας...:PPPPPP