Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2008

Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2008

Ο ΑΔΙΚΟΣ θάνατος του 15χρονου Αλέξη και οι εικόνες ντροπής και αθλιότητας απο νέους που κατάστρεψαν την Ελλάδα και έκλεβαν μαγαζιά!ΝΤΡΟΠΗ!











Χιλιάδες άνθρωποι κάθε ηλικίας, μαθητές, παιδιά γονείς συνοδευσαν το μεσημέρι της Τρίτης τον 15χρονο Αλέξη στην τελευταία του κατοικία. Η κηδεία του αθώου παιδιού στο νεκροταφείο του Παλαιού Φαλήρου έγινε σε συγκινησιακά φορτισμένη ατμόσφαιρα και εξελίχθηκε σε μια λαοθάλασσα διαμαρτυρίας.Μετά από την εξόδιο ακολουθία οι συγκεντρωμένοι χειροκρότησαν δυνατά και φώναξαν συνθήματα κατά της αστυνομίας.
Ομως ούτε αυτή την ώρα έλειψαν τα επεισόδια με συγκρούσεις αστυνομικών με νεαρούς . Οι συμπλοκές σημειώθηκαν στους γύρω δρόμους από το νεκροταφείο του Παλαιού Φαλήρου, στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου στη Νέα Σμύρνη, στις γραμμές του τραμ, ανάμεσα σε ομάδα που έφυγε από τη συγκέντρωση έξω από το νεκροταφείο και δυνάμεις των ΜΑΤ.
Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι στην Αθήνα, ενώ πορείες έγιναν σε ολόκληρη τη χώρα για την δολοφονία του 15χρονου Αλέξη.Τόσο κατά την διάρκεια του συλλαλητηρίου στην Αθήνα, όσο και μετά την αποχώρηση των διαδηλωτών από το Σύνταγμα σημειώθηκαν επεισόδια με αποτέλεσμα να τραυματισθούν τέσσερα άτομα. (flash.gr)




''Φωτιά στο χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Σύνταγμα έβαλαν άγνωστοι το βράδυ της Δευτέρας. ''



Σίγουρα ο θάνατος κάποιου ανθρώπου είναι γεγονός απαράδεκτο, ασυγχώρητο και δεν αρμόζει σε μια κοινωνία που θέλει να ονομάζεται πολιτισμένη.Όμως ο ανεγκέφαλος,ψυχοπαθής ειδικός φρουρός θα σκότωνε το παιδί, αν το παιδί αντί να προκαλεί ένα περιπολικό έπινε το καφέ του?Είναι εύκολο να φτάνουμε στα άκρα γιατί εκεί τα όρια είναι διακριτά και έτσι μπορούμε να πούμε ότι κάνουμε κάτι διαφορετικό.Θεωρώ ότι η αλήθεια βρίσκεται κάπου στην μέση. Σίγουρα ο πατέρας 2 παιδιών δεν ξύπνησε εκείνη την ημέρα θέλοντας να σκοτώσει ένα άλλο παιδί και παράλληλα ο πιτσιρικάς που από μόδα θα ήθελε να ονομάζεται "αντιεξουσιαστής" (γιατί σίγουρα ένα παιδί 15 χρονών δεν έχει ούτε τις γνώσεις ούτε τα βιώματα ώστε να έχει αποκρυσταλλωμένη κοινωνική άποψη) δεν περίμενε ότι μια σειρά από κινήσεις του θα ήταν και οι τελευταίες του. Τώρα αν τελικά αποδειχθεί ότι το παιδί δεν είχε καμία σχέση με όλα αυτά και απλά ήταν στο λάθος μέρος την λάθος στιγμή είναι ένα τραγικό και άτυχο γεγονός που θα μπορούσε να συμβεί στον οποιοδήποτε.Αυτό όμως δεν επιτρέπει σε ΚΑΝΕΝΑΝ μα ΚΑΝΕΝΑΝ να κλέβει και μετά καταστρέφει τις περιουσίες τον συνανθρώπων του. Αυτοί που διακηρύττουν ότι παλεύουν για την κοινωνική ελευθερία είναι αυτοί που με τις πράξεις τους περιορίζουν τους κατοίκους του κέντρου στα σπίτια τους, λεηλατούν καταστήματα (ΟΧΙ πολυεθνικές ή εταιρίες που μπορούν εύκολα να απορροφήσουν το πρόβλημα) και καταστρέφουν περιουσίες (αμάξια και μηχανάκια). Οι άνθρωποι που είναι στο άλλο άκρο της συμπεριφοράς θα πρέπει να χωθούν ακόμα πιο βαθιά στο σύστημα ώστε να ορθοποδήσουν (δάνεια κτλ) οπότε οι αντιεξουσιαστές το μόνο που καταφέρνουν με αυτές τις πράξεις είναι να στρέφουν την κοινωνία εναντίον τους. Είμαι σίγουρος ότι το 90% των ατόμων που κάνουν όλες αυτές τις ταραχές έχει τελείως διαφορετικά κίνητραΔεν πρέπει να επιτρέπουμε σαν κοινωνία να είμαστε θύματα αυτών των ανθρώπων που εκμεταλλεύονται ένα νεκρό παιδί και παράλληλα να παραλύουν μια πόλη, διασύροντάς μας σαν λαό διεθνώς.Αυτοί που λέγονται "πολεμιστές" θα έπρεπε να είχαν το θάρρος να βγουν να μιλήσουν επώνυμα για τα πιστεύω τους. Η βία θα φέρει μόνο βία. Οι νόμοι του όχλου δεν αρμόζουν σε μια οργανωμένη κοινωνία ανθρώπων. Ναι! Οι αγώνες κερδίζονται στον δρόμο αλλά πρώτα κερδίζονται στο μυαλό των ανθρώπων.... ΝΤΡΟΠΗ λοιπόν σε αυτούς που κάθε άλλο παρά την μνήμη του Αλέξη δε σεβάστηκαν...